Valpar och mamma mår bra nu när det har gått tre dagar. Vi var tvungna att flytta ner dom till köket igår (söndag) det är så fruktansvärt varmt på övervåningen, vi brukar inte gör det förrän dom är tre veckor. Det gick inte att vara där uppe. Nu är det första gången jag sover i köket.
Bianca har haft lite ont av sammandragningar, jag har pratat med kunnit folk om detta och det är inget onormalt. Vad jag kan minnas så hade aldrig Dolores det, men det är väl olika från individ till individ.
Dolores är lite valpsugen, en tidig morgon vaknade jag av att hon höll på att trycka sej igenom kompostgallret, hon skulle bara in, hon var som en bulldozer. Moster Agnes är nyfiken och ligger gärna utanför och lyssnar och kollar lite.
Vi är så glada för denna kull, men så är det inte för alla, tyvärr. Jag har blivit lovad att det skulle gå åt helvete med den här kullen precis som med den förra. Sådant är inget kul att läsa…..
Inatt har det kommit regn hos oss, 3 mm. Lite behagligare att vara ute både för folk å fä.
Jag lägger ut lite kort senare, just nu ser dom lika dana ut som för några dagar sen. Det blir vägning på fredag och då passar vi även på att fota lite.

Ha dä gött     Marie.

 

One thought on “Tre dagar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...