Valparna växer så det knakar, dom har börjat rusa runt i lådan och för ett jävla liv. Det är så kul att sitta och titta på dom, dom försöker busa med varandra fast dom är ju inte så stadiga på benen ännu men det går framåt. Imorgon ( fredag ) blir dom 3 veckor. Nu ska vi börja att ge dom lite välling och lite avmaskningsmedel. Även klorna ska klippas, å dä blir väl ett elände.
En kväll när jag var på Motala BK skulle husse vara barnvakt, han råkade slumra till i fåtöljen framför tv:n, han vaknar av att Bianca hoppar upp i hans knä, det var som om hon ville tala om något för honom. Han går ut i köket, då är grinden in dit öppen och i valplådan ligger mormor Dolores och morrar åt Bianca. Det var med nöd och näppe husse fick ut Dolores där ifrån. Snacka om modersinstinkter. Bianca är en super mamma men Dolores tycker nog att hon är bättre mamma än Bianca.

Detta är pojkarna, dom är 2 veckor på kortet.

Flickorna, den till vänster är det tänkt att vi ska behålla.

Fick ett tråkigt besked igår, valparnas farmor finns inte mera. Hon blev bara 7 år. Så ledsamt.

Igår hade jag nog solsting. Bokade stuga i augusti för 2 nätter i Ullared….????!!!! Vi kommer inte att tillbringa vistelsen i Ullared på det där stora gula huset som alla åker till. Jag kommer nog gå in en stund innan dom stänger, jag är ingen shoppingmänniska och vi har ju 4 hundar med oss så det blir bara en snabbis där inne. En liten rundtur till Varberg och Falkenberg kanske det blir.

Jag ligger fortfarande på min solsäng i köket om det är någon som undrar.

Ha dä gött     Marie.

One thought on “Dom växer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...