Idag är jag så glad. Nu är 4 av 5 röntgade. Doris, Dino och Azti fich HD A, även fria på armbågarna. Tyvärr så fick Frasse C men fri på armbågarna.
Innan vi åkte till Ritva för att röntga så träffades vi på Motala BK för gemensam frukost. Det var första gången som jag träffade ”mina” valpar efter att dom flyttade. Så kul att se dom. Doris busade med sina bröder utan problem, dom fick busa två åt gången. Jag var inte så pigg på att släppa ihop två ungtuppar i tonåren, sen tog vi ut mamma Bianca, hon var inte lika förtjust i att leka, jävlar vad hon satte dom på plats. Även moster Agnes fick träffa pojkarna, dom hade även respekt för henne, mormor Dolores var lite ”snällare” mot dom.

Dolores har börjat få dålig syn har vi märkt särskilt i mörker. Nu får vi ha lite fönsterbelysning tänd på nätterna så hon ser lite när hon förflyttar sej.

För några veckor sedan var vi på höstmarknad i Gränna. Marknad på det lutande, kullerstensbelagda torg var ingen bra idè tyckte vi. Det som såldes var mest grönsaker. Vi skulle ta en fika hade vi tänkt men jag betalar inte 40 kronor för en ostfralla, vi hoppade över fikat. Vi träffade på Biancas kompisar.

Det blir inte mer skrivit den här gången men nu är jag iaf på G med bloggandet.
Marie.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...