Dolores mår bara bra efter opertionen. Det som var jobbigt var när vi skulle ta bort stygnen, då höll jag på att svimma. Jag hatar stygnborttagning, det är sviter från min barndom. Glömmer aldrig när jag var fem år och hade opererats för blindtarmen och stygnen skulle tas bort. I vuxen ålder när jag hade opererats och stygnen kulle tas bort då fick min mamma följa med.

I lördags var jag med om dramatik här hemma. Vi matar småfåglarna och det var en jädrans massa småvänner i våran fd hönsgård då blev det ett flaxande och alla fåglar försvann, då ser jag en större fågel flyga iväg med en talgoxe i klorna. Jag tror det var en sparvhök. Jaja, alla ska väl äta.

Nu har vi fått mycket snö så jag tycker det räcker nu. Idag vräker snön ner, temperaturen ligger runt noll och det betyder att mina hundar inte kan vara ute, jo dom kan vara ute och dom gillar snön men hur ser dom ut efter 5 minuter i snön. Bianca är nerklippt så henne fastnar det inte så mycket på men tillräckligt för att inte kunna vara ute en längre stund.

Ha dä gött    Marie.

 

One thought on “Bara bra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...